HTML

MÁV ABE közgyűlés - a dolgozó emberek le vannak sz*rva?!?

2008.07.23. 19:30 snorbi

Kövezzetek meg, de a MÁV-nál kötöttem a kötelezőmet. Holnap lesz a közgyűlés, amin megint szavazhatnak a tagok a pótbefizetésről. 20-30 rugót befizetni csak azért, hogy év végéig "reális esély"-lyel (ezt a meghívóban írják így!) meg tudják téríteni a tagok által okozott károkat... ezzel adnánk a szarnak egy nagy pofont. Gondoltam hát egy nagyot, hogy elnézek erre a közgyűlésre.
A meghívóból:

A MÁV ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ EGYESÜLET 2008. JÚLIUS 24. NAPJÁN, 10 órai kezdettel a Tatai Honvéd Sportegyesület - 2890 Tata, Május 1. út - termében, illetve sport pályáján tartja Rendkívüli Közgyűlését, melyre tagjait meghívja

Normálisak ezek?!? Munkanapon. Reggel tízkor. Tatán.
Vajon hány ember teheti meg, hogy ott legyen? Vagy van, aki emiatt szabit vesz ki?

Nem vagyok naív, biztos vagyok benne, hogy szándékos ez az irreális időpont és helyszín, hogy minél kevesebb ember lehessen ott. Ha sikerül megszavazni a pótbefizetést, akkor valszeg megint csurran-cseppen még egy-két tűzhöz közeli embernek...

Csak drukkolni tudok, hogy minél több tag elmenjen, nemmel szavazzon, hogy megszűnjön már végre ez a nevetséges biztosító!

Szólj hozzá!

Címkék: máv biztosító közgyűlés kötelező pótbefizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://bmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr87582265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása