HTML

b+

Bármi, ami idegesít...

Friss topikok

Linkblog

Újra támad a Sokol rádió!

2009.09.21. 14:26 snorbi

Először egy kis nosztalgia:

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, ez egy ősrégi Sokol rádió. A mai fiatalság már valószínűleg kiröhögné azokat az öreg bácsikat, akik anno egy ilyen hordozható rádióval vágtak neki a gyaloglásnak, biciklizésnek, kertészkedésnek.

Pedig ők ugyanezt csinálják. Megrökönyödve vettem ugyanis észre, hogy a régi Sokol rádiós őrület újra feltámadt: a mai mobiltelefonokon már ki lehet hangosítani a zenét, és egyre többször tapasztalom, hogy saccra 8-14 éves gyerekek telefonjukat kézben lóbálva hallgatják a zenét. Utcán, buszon, mindenhol. Ehhez általában menőjenő übermensch fej párosul, vagyis az ő korosztályukban valszeg nagyon trendinek számít. Nem érdekli őket, ha rajtuk kívül senki mást nem érdekel Lady Gaga legújabb "slágere". Nincs mit tenni, láthatóan ez a "trendiség" új mércéje, még ha a hangminőséget a fenti Sokol rádió is überelné.

Már alig várom, hogy az új mobiltelefonokban alaptartozék legyen a mélynyomó...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr971396946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása